Deze website maakt gebruik van cookies
Meer informatie
Akkoord en deze melding verbergen

Positie indicatoren met lithiumbatterij

Eén item voor vele toepassingen

Elesa+Ganter heeft haar assortiment van elektronische positie indicatoren uitgebreid met de DD52R-E en DD51-E. De indicatoren van Elesa+Ganter, ook wel positieaanduiders genoemd, kenmerken zich door hun brede oriënteerbare scherm, dat een uitstekende leesbaarheid garandeert, zelfs op een afstand en vanuit verschillende gezichtshoeken.

Display

- DD51-E - 5 5 cijfers van 8,0 mm hoogte

- DD52R-E - 6 cijfers van 12,0 mm hoogte

De AISI 304 roestvrijstaal cilindervormige voering zorgt voor een hoge corrosieweerstand.

Diameter

- DD51-E - 14 mm

- DD52R-E - 20 mm

De lithiumbatterij zorgt voor een lange levensduur (DD51-E ca. 5 jaar / DD52R-E ca. 8 jaar) Het vervangen van de batterij kan eenvoudig worden uitgevoerd zonder de indicator te hoeven demonteren van de bedieningsas en zonder verlies van de configuratieparameter.

 

Het transparante technopolymeer venster dat over de behuizing is gegoten, beschermt de LCD display tegen toevallige schokken. De hoge IP beschermingsklasse (IP65 of IP67) bij het ultrasonisch laswerk tussen het basiselement en de behuizing zorgt ervoor dat stof en vloeistof-penetratie wordt vermeden. Om deze reden zijn elektronische positie indicatoren zeer geschikt voor toepassingen die veelvuldig wassen vereisen, zelfs met sterke waterstralen.

Naast de electronische positie indicatoren bieden wij ook een uitgebreid assortiment van digitale tellers met 3, 4 of 5 positie eenheden, waaronder DD50, DD51, DD52 en DD52R.

Bevestigingsplaten voor digitale tellers

Klemplaten waaronder bijvoorbeeld de BSA52-E bevestigingsplaat maakt een eenvoudige en snelle vergrendeling van de assen na positionering mogelij. Deze klemplaat kan in combinatie met de DD52R-E digitale teller worden gebruikt, maar ook voor de eerder genoemde positie indicatoren zijn klemplaten beschikbaar.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op onze website www.drabbe.nl of contact opnemen met de verkoopafdeling op telefoonnummer 070 - 3877606 of per mail