• Gratis verzending vanaf €250,-
  • Orderkorting
  • Actuele voorraadindicatie
  • Voor 15:00 besteld, morgen geleverd

ELEROLL Modulaire rollenbanen en accessoires

Elesa+Ganter presenteert de productlijn: Eleroll Modulaire rollenbanen, de RLS-U en RLT-U serie. Deze rollenbanen kunnen worden gebruikt om eenvoudig en snel goederen te kunnen verschuiven en waar nodig vast te kunnen houden.

  

Modulariteit als groot voordeel

Modulaire rollenbanen kunnen worden gebruikt voor verschillende toepassingen zoals verpakkingsmachines, opslag- en orderverzamelsystemen. Eén van de belangrijkste voordelen van het ELEROLL- systeem is modulariteit; makkelijk elementen en accessoires te combineren en eenvoudig te installeren. De rollenbanen, voorzien van rollen of kogels, kunnen eenvoudig gemonteerd worden door het vastklikken in een daarvoor bestemd aluminium geanodiseerd profiel (RLT-AL).


Montage zonder schroeven of ander bevestigingsmateriaal

De rollenbanen zijn zonder schroeven of ander bevestigingsmateriaal te monteren. Hierdoor is het ook mogelijk om snel en eenvoudig een element te vervangen zonder de hele rollenbaan te hoeven demonteren. Ook het profiel is gewoon weer opnieuw te gebruiken. De rollen worden gemaakt in twee materialen:

  • op polyamide gebaseerd Technopolymeer (RLT-U-PA), zwarte kleur, voor een hoog draagvermogen;
  • thermoplastisch polyerethaan (RLT-U-TPU), grijze kleur, voor het verwerken van delicaat materiaal.

Naast de al bestaande reeks (ø 25 mm) zijn nu ook ELEROLL-rolelementen (RLT-U15) met een kleinere roldiameter ø 14,5 mm beschikbaar.


Verwerking in alle richtingen

De kogelelementen zijn gemaakt uit één soort materiaal, namelijk wit acetaalhars gebaseerd Technopolymeer (RLS-U-POM), voor verwerking in alle richtingen.


Bekijk het assortiment


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling op telefoonnummer 070 - 3877606.



Functies en beschikbare accessoires

Bekijk de 3D-animatie video's van de ELEROLL modulaire rollerbaan om diens functies en beschikbare accessoires te ontdekken.